Directeur aan het woord


Wat vind je het mooiste aan jouw regio (betreft rpw-postcodegebied)?

De regio MiddenZuid is naast natuurlijk de mooiste regio van Nederland een mooie mengelmoes van Zuid- Holland, Brabant en Gelderland. Verschillende culturen waarbij de wens van iedere klant gelijk is: ik wil mijn medewerker gezond hebben en houden.

 

Hoe typeer jij de ondernemers uit jouw regio?

De ondernemers in mijn regio zijn mensen die hun eigen bedrijf zo goed mogelijk proberen te runnen en tegelijkertijd hun medewerkers koesteren. Hardwerkende personen die als iemand uitvalt hier direct een goede begeleiding op willen zetten.

 

Waarom kiezen klanten juist voor jouw bedrijf?

Omdat wij proberen echt naast de ondernemer te staan met raad en daad. Geen eindeloze wachttijden maar direct en to the point.

 

Wat is de toegevoegde waarde van jouw bedrijf voor werkgevers?

Wij ondersteunen werkgevers heel direct en persoonlijk. De contacten tussen de casemanagers en de klanten maar ook met de bedrijfsartsen kenmerken zich door de poging effectief te zijn en niet zozeer omdat het procesmatig zo moet. Op basis van vertrouwen ondersteunen wij onze klanten en proberen we zo effectief mogelijk te zijn.

 

Wat betekenen jouw adviseurs voor werknemers die werken bij onze klantwerkgevers?

De adviseurs hebben elk hun eigen achtergrond, van een loopbaanadviseur via een verpleegkundige naar een arbeidsdeskundige. Daarnaast leunen de adviseurs sterkt op de kennis en ervaring die binnen Arbode consultancy is opgedaan op het gebied van veiligheidsmanagement en ergonomie. Binnen onze organisatie lopen veel andere disciplines rond (veiligheidskundigen, ergonomen, arbeidshygiënisten etc) waardoor de onderlinge beïnvloeding heel sterk is. Hier merkt de klant direct het voordeel van.

 

Wat zijn je hobby’s

Mijn grootste hobby is mijn werk. Daarnaast ben ik redelijk fanatiek golfer en ga ik graag op stap en op vakantie.

 

Welke andere diensten levert jouw bedrijf (naast verzuim- en re-integratiebegeleiding van zieke werknemers)?

Ons totale dienstenpallet is heel divers. Wij ondersteunen onze klanten op het gehele terrein van veiligheid van werken. Van systemen tot het detacheren van bijvoorbeeld veiligheidskundigen. Tevens trainen wij in alle onderwerpen die te bedenken zijn op het gebied van veiligheid van werken. Ook het detacheren van overige arbo-professionals als bedrijfsartsen, psychologen, arbeidsdeskundigen etc kunnen we voor onze klanten organiseren.

Contact

Papland 4a

    4206 CL Gorinchem

 

Telefoon: 0 (+31) 183 - 73 07 20

E-mail: info@rpwmz.nl

STUUR EEN BERICHT

Copyright Regiopoortwachters.nl 2021